Operationer / Bedøvelse

Vi udfører de fleste operationer. I særligt komplicerede tilfælde henviser vi til specialister vi har særlig tillid til.DSCN1410

Vi mener det er vigtigt for dyrene at de opholder sig kortest muligt på klinikken og at de er trygge når de er her. Derfor er det vigtigt at ejeren er her mens hunden falder i søvn før en operation, og når den vågner igen. Så snart hunden er vågen må den komme hjem.  Vi er af den overbevisning at det giver den mest skånsomme oplevelse for hunden.

Med katte er det lidt vanskeligere at tilgodese deres behov,  da de sjældent føler samme tryghed blot ved ejerens tilstedeværelse. Vi bestræber os på at de er her så kort tid som muligt før de bedøves og at de opholder sig i rolige omgivelser. Hvis det ønskes kontaktes ejer så snart katten vågner. Ved særlige behov eller ønsker forsøger vi gerne at tilgodese dette.

Ved længerevarende operationer er patienten tilsluttet narkoseapparat med ilt og bedøvelsesgas.  For at øge sikkerheden i forbindelse med bedøvelsen, har vi konstant overvågning af patienten, både via maskiner og ekstra personale på operationsstuen.